сряда, 4 ноември 2009 г.

Хиперборея, епифизната жлеза и острието на съдбата



Съществувала ли е древната северна земя Хиперборея или Шамбала е единственото име на неизследвани пространства на чудесата...Какво са търсили шпионите на Хитлер на Изток?

3 коментара:

Венци каза...

Хиперборея е условно наименование повече на време, отколкото на място. Смята се за дома на втората коренна раса.
Шамбала не е грубоматериално обиталище, а етерно-астрална област, в която освободените от цикъла на прераждането продължават да работят в помощ на онези, които опитват да вървят земните си пътища в тази посока.
Епифизата от езотерична гледна точка е нещо като портал към фините светове, който ако чрез окултни практики се отвори ненавреме, въвлича човек в по-коварни планове на илюзията, която така или иначе обитаваме.

Румяна Русева,Rumyana Russeva каза...

Съгласна съм съгласна с Вашето обяснение. За съжаление има доста хора, които буквално приемат различни хипотези и лично аз обичам интелигентното им разбиране. Преди да пусна този видеоклип си мислех да пусна изказване на християнин, който е поискал да има голяма и светла аура като пастора и приел християнството...Записът беше лош...Човекът обясни, че е виждал аурите на хората и се е занимавал с окултни практики и магии, но е доволен, че вече няма такива способности.

Румяна Русева,Rumyana Russeva каза...

Разбира се, традиционното християнство има нужда от преосмисляне на своите възгледи и отношение към различните духовни пътища на хората и най-вече от откриване на средния път, за да изпълни своята роля на спасението