петък, 30 май 2008 г.

За децата-индиго

Начини за образование на децата-индиго?
.
Как можете да знаете,че сте дете – индиго? Един добър начин да разберете това, е да отговорите на следните въпроси:
Винаги ли търсите по-голяма цел в живота и винаги ли чувствате светът зле устороен за вас?
Чувствате ли понякога, че сте по-мъдър за годините си?
Имате ли проблеми с това да се пригаждате към обществото?
Чувствате ли сте ,че не сте от този свят?
Чувствате ли светът по-различен отколкото повечето хора около вас?
Имате ли силна интуиция за неща, които другите хора нямат?
Често ли ви се струва, че сте неразбран когато се опитвате да говорите на хората, кое е истинско?
Търсач на истината ли сте?
Чувствате ли се,че сте роден за да извършите специална мислия в живота?
Чувствате ли се изолиран и сам във вашите вярвания?
Чувствате ли се неразбран от семейството си?
Чувствате ли се против обществото, ако не сте с хора подобни на вашето мислене?
Емоционално чувставителен ли сте?
Имали ли сте трудно детство?
Често ли се чувствате безсилен от прекомерно наложен авторитаризъм?

Ако вие сте отговорили на всичките въпроси с “Да”, това означва,че най-вероятно сте дете –индиго. Но както се досещате, вие ще трябва да изчистите блокажи и някои други неща от вашето биологично, ментално, емоционално и духовно тяло преди да осъзнаете вашето истинско предназначение и потенциал. За да помогнeм на хората да резонират в една посока препоръчваме познание за вътрешно водене и творчески задачи, които да разкрият вътрешните им сили за самолечение и самопознание. No не е нужно да бъдете индиго, за да се възползвате от тази работа и аз не искам определено да слагам етикет и да разделям хората,тъй като всички ние сме като едно цяло.
Какво се изисква от вас?
Ако резонирате и отвръщате на информацията , която ви даваме и имате отношение и желание да изпълните вашата част и така да получите повече вътрешно познание,тогава съм сигурен/на,че сте за тази робота и по този начин ще ми доставите удоволствието да улесня програмата за вас.
Това, което става в повечето случаи е, че честотата на дадена вибрация е висока и когато висшето Аз на човек го води към по-висшите нива,не му стига достатъчно честота за да получи информацията в пълния й смисъл. Вие дълбоко в себе си чувствате, че тази информация е правилна и имате само малко нужда от “подбутване”, за да я разберете напълно и да я приемете. Това са първите насоки, които даваме. Да ви се повдигне честотата дотам,че сами да можете да правите съответните техники и да се насочите към онези книги и информация ,която е най-подходяща за вас. Така ще можете да премахнете онези енергийни блокажи, които пречат за лечението на планетата и хората около вас. Тогава може също да ви помогна и при съветване и групови срещи.
Едно нещо, което се изисква от вас е отношение. Ако имате сериозно отношение ,тогава нещата ще станат по-лесни ... Но нямаме намерение да изразходвам енергията или времето си като се опитвам да променям хората заплетени в примката на кармичната връзка – жертва- агресор, скептиците, които не могат да видят възможността от тази работа или хората, които са само загрижени за пари, материални неща и дуги. Тази практика е само за хора ,които са сериозни за своето духовно развитие и еволюция. Нашата цел е ви помогнем да осъзнанете,че заедно можем да премахнем енергийните блокажи в името на вашата висша реализация. Когато достигнете това духовно майсторство, тогава всичко в материалния свят става много по-лесно.
Очакваме с нетърпение обединяването на мъдрите души и съвместната ни работа.

Няма коментари: