четвъртък, 5 март 2009 г.

Послания от предците


Здравейте,

Пред мен е малката брошурка на школа "Пеображение" наречена: В битката на боговете и предците". Това е едно откровение от света на Светлината за бъдещето на човечеството. Небесните управници ( богове) дават своите наставления, които се сипят като бисери и елмази в света на физическата реалност." Пришествието на новия човек - това е представлението, което дават мъдрите небесни служители в епохата на Страшния съд и битката за новата земя. Актьорите в това представление пребивават в света на физическите явления, а режисьорите му в света на духовните явления, Вечните покровители на човечеството съветват всички главни герои и много числени персонажи да изпълнят своите роли в благостта на Духа. А когато настъпи периодът на действащите лица и декорация, то е необходимо да се действа трижди по- отговорно приемайки подкрепата на Боговете .
Не е ли трудно на актьорите да играят на сцената на небесно-земния театър? Действащите лица на великия спектакъл предоставаят възможност на герои от висш ранг да прояват своето майсторство . И удостоявайки се с благословение, те се спират по най-естествен начин да въплътят сюжета, разработен от небесните майстори.
Но нима земните актьори играят ролите само на безумни и бездушни злосторници? Древните богове по този повод казват: Наистина творците и сътворците изграждат единното благо!"
Откровение от световете на светлината
от "Бъдещето на човечеството"

Няма коментари: