понеделник, 23 февруари 2009 г.

Светът на бъдещето (Предсказанията на Ванга)

Руската преса:
Предсказанията на Ванга
продължават да се сбъдват
Ванга е предсказала Втората световна война, перестройката в СССР, смъртта на принцеса Даяна и гибелта на подводницата „Курск“, пише РИА Новости.


Според руското електронно издание, Ванга дори е предсказала, че през 2008 г. ще бъде извършено покушение срещу четирима държавни ръководители, както и пламването на конфликт в Индустан. Последните събития, според Ванга, ще станат причина за началото на Трета световна война, която ще избухне през 2010 г. Не всички нейни думи, обаче, подкрепят тази възможност. Според друго нейно изказване "След 2000 г. няма да има катастрофи, ни потоп. чакат ни 1000 години мир и благоденствие". Тези различия сочат, че бъдещата ни участ явно зависи от направеният избор от човечеството. Ето и няколко извадки от предсказанията й за светло бъдеще:

По думите на Ванга, "През 2018 година влаковете ще се движат на релси, идващи от слънцето. Добивът на нефт ще спре и Земята ще си отдъхне." Всъщност Ванга предсказва за свръх бързите влакове на магнитни възглавници, които учените разработват в момента. Или както тя се изразява, "влаковете ще полетят, задвижвани от слънцето". С тях хората ще достигат до всяка точка на земята за броени часове. Днес Вселенската Федерация за Мир, работи за осъществяване на точно такъв проект за световна магистрала и свързване на всички столици със свръхбързи влакове на магнитни възглавници.

Религиите ще изчезнат и човечеството ще вярва само в едно учение. Това ще обедини чевечеството, като едно семейство и донесе мир и благодентвие, предсказва Ясновидката. "Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Всички религии един ден ще изчезнат! Ще остане само учението.” Ванга пророкува сегашното егоистично разделение на религиите. "Сега различните религии искат да се възползват от каквото сварят, ама тяхното време си отива. Човечеството ще хвърли тия окови. Религията ще има друга задача." Вместо да спорят и враждуват помежду си религиите ще си подадат ръце за изграждане на един нов и мирен свят чрез водене от месиянската личност, която ще дойде. Също от нейните пророчества е ясно, че той идва като миротворец да установи мир за човечеството. Или, както тя се изразява, "Този който ще подпише окончателния договор за мира на планетата". Ванга добавя: "Христос отново ще дойде на Земята в бели дрехи. Настъпва времето, когато определени хора ще почувстват със сърцето си завръщането на Христос". Ванга завършваше така: „Тогава ще дойде Осмият и той ще подпише окончателния мир на планетата, но това ще е началото на края!” С други думи началото на новия свят ще бележи края на старите системи изградени на базата на егоизма. Сатанинския свят вече ще започне да упада с издигането на новата култура на мир. Господството на земята ще бъде изцяло в Божиите ръце и авторитет, или както Библията казва, „Ново Небе и нова Земя”.

прочетете още: БЪДЕЩИЯ СВЯТ на МИР
Светът на Бъдещето ...Културата на сърцето!
Световна магистрала ще промени живота ни!
Етика на Бъдещия свят абсолютни ценности.
.

Няма коментари: