неделя, 11 юли 2010 г.

Мост на мира

По проект за мир на д-р муун, копаят тунел от чукотка до аляска
Свръх бързи влакове на магнитни възглавници във вакумни тунели ще надминат десетократно скоростта на самолетите с 10 пъти по-малки разходи. Светът ще се превърне в едно глобално село. Бариерите между бедни и богати страни ще изчезнат. Първите стъпки към тази Световната магистрала са вече факт.
Владимир Путин и Роман Абрамович вече планират прокопаването на тунел, който да свърже Чукотка с Аляска, като минава по дъното на Беринговия проток.
Тунелът е част от по голям проект за световна магистрала предложен от д-р Сан Мьон Мун пред ООН през 2001 г. Световна Магистрала ще свърже всички столици със свръх скоростни влакове... Това ще премахне границите и даде еднакъв стандарт на живот, ще сложи край на етническите проблеми.

Това ще бъде първата влакова и сухопътна връзка между Европа и САЩ. Владимир Путин вече обсъди подробности около проекта с US президента Джордж Буш на 6 април в Сочи.

Тунелът ще е дълъг 100 км и ще струва $65 млрд. Амбициозният план ще бъде изпълнен от милиардера и губернатор на Чукотка Роман Абрамович. Негова компания вече е подписала договор с германската фирма Herrenknecht за изграждането на най-голямата машина в света за прокопаване на този тунели. Техническото чудо е с диаметър 19 м и може за месец да изкопае 250-300 м тунел на два етажа, който да вмести път с четири платна и линия метро. Стойността на машината е около 100 млн. евро.

Вж. Сайт Небесната Библия

Няма коментари: